Kursus

Gambaran Keseluruhan Latihan AutoCad

AutoCAD adalah salah satu pakej perisian terkemuka yang dibangunkan untuk menghasilkan reka bentuk Berbantukan Komputer dua dan tiga dimensi . AutoCAD adalah bertujuan untuk menghasilkan lukisan tepat dengan mudah, menawarkan fleksibiliti pengguna untuk mengubah dan lukisan terkini serta-merta. Kami menawarkan pelbagai kursus CAD yang dianugerahkan City & Guilds , yang akan sesuai dengan pengguna asas dan pengguna yang berpengalaman. Tiada sekatan syarat atau had umur. Apa yang kami minta adalah bahawa anda mempunyai pemahaman yang baik mengenai penggunaan komputer asas, dan ya, lulus kursus ini dan anda akan menerima sijil yang diiktiraf dalam CAD.

Ciri-Ciri Latihan Autocad

maxresdefault

Perisian reka bentuk Autocad membantu pengguna mereka bentuk idea-idea, menggambarkan konsep, dan mensimulasikan bagaimana reka bentuk yang akan melaksanakan di dunia sebenar.

132-image-Autocad

Sama ada anda mereka bentuk bangunan, produk, atau jalan-jalan, atau anda sedang belajar untuk mengubah reka bentuk anda dari 2D kepada 3D, terdapat satu produk perisian Autodesk 3D CAD untuk anda.

01autocaddrawingsdesignexercises

Mereka bentuk setiap perincian dengan perisian AutoCAD, salah satu platform reka bentuk 2D dan 3D yang terkemuka di dunia.


Kursus Akan Datang

Pakej Kursus Terkini

Pertanyaan Pantas

3 Hari RM 2200

Boleh dituntut HRDF* | LO Kerajaan Diterima

Kursus In-House

Kursus di tempat anda
  • Bayaran mengikut bilangan hari
  • Peserta Maksimum 35 Orang
  • Training Kit dan Bahan Latihan disediakan
  • Buku Panduan disediakan
  • Bantuan Teknikal selepas Kursus
[]
1 Step 1
Namanama penuh
icon-user
Telefon
icon-phone
Pertanyaanbutiran
0 /
Bilangan Peserta
1
0
50
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
X