LMS Mobile App Customization

Mobile App LMS Berjenama

Dapatkan Customized Mobile App untuk Sistem Pengurusuan Pembelajaran (LMS) dengan Jenama Custom anda.
  • Penjenamaan Custom Organisasi
  • Log Masuk yang Mudah
  • Hantar Notifikasi
  • Pembacaan Offline
Lebih separuh daripada trafik internet global adalah dari peranti mudah alih. Ini menunjukkan bahawa kebanyakan pengguna mudah alih yang mungkin mengakses internet dari peranti mudah alih mereka. Apabila akademi atau organisasi menginginkan kelas mereka menjadi mudah untuk boleh diakses bila-bila masa dan di mana sahaja, Mobile App LMS adalah pilihan yang tepat untuk anda.

Kami membantu anda untuk membina LMS Mobile App berjenama anda untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran pelajar anda.

Ciri Utama

Penjenamaan Sendiri

Anda boleh mempunyai skrin splash, rekabentuk logo dan warna tersuai untuk aplikasi mudah alih yang berjenama organisasi anda.

Log Masuk Yang Mudah

Pengguna tidak perlu log masuk setiap kali applikasi dilancarkan. Anda boleh memilih pilihan log masuk anda antara IDPengguna, Facebook, Google dan Single Sign On.

Hantar Notifikasi

Anda boleh menghantar notifikasi kepada pelajar anda untuk pelbagai acara seperti peringatan tugasan, peringatan acara, mesej dan banyak lagi.

Halaman Custom

Anda boleh mempunyai halaman custom yang dimuat melalui Mobile App kami seperti item menu tambahan mobile app anda. (contoh: ruang komuniti untuk pengguna, borang dan banyak lagi)

Pengesanan Kemajuan

Pengguna boleh mengesan perkembangan dan penyiapan kursus yang telah disertai.

Pembacaan Online/Offline

Sumber kursus akan dimuat turun pada paparan pertama dan tersedia untuk paparan offline. Pengguna pilihan boleh memuat turun semua sumber sekaligus. Kuiz dan peperiksaan juga boleh didapati secara offline.

Profil Pengguna

Pengguna boleh menyunting profil mereka dengan gambar profil daripada kamera telefon atau galeri dan menyemak lencana mereka.

Tetapan Keupayaan

Tetapan Keupayaan untuk mengkonfigurasi aplikasi, notifikasi, ruang kegunaan dan pilihan berguna yang lain.

Dapatkan LMS Mobile App Berjenama Anda Sekarang

Anda hanya perlu menyediakan aset grafik, warna dan beberapa butiran teknikal pada laman LMS anda, dan kami akan uruskan yang lain.

Muat turun dan lihat demo untuk Mobile App LMS

X